fredag 17 september 2010

Det spelar ingen roll hur fort du springer, om du springer i fel riktning!

söndag står Laxåborna inför ett viktigt val, kanske det viktigaste valet i Laxås historia?! Det är nu det gällerNu eller aldrig. Lite över tusen personer har redan valt väg och varit och förtidsröstat.
Jag har i mina inlägg försökt påverka er läsare att välja rätt den 19 september. Jag har försökt förklara att kommunpolitikerna är på väg åt fel håll. Då främst de politiker som styr i kommunen, S och V! Många är ni som förstått att vi inte kan fortsätta i samma riktning längre och valt en annan väg. Men det finns (tyvärr) många envisa personer som absolut tror att bara vi fortsätter en bit till så kommer vi fram till den där tidpunkten där vi ser ”ett blomstrande Laxå”?! Hur många år till behöver ni gå och fundera? Om ni inte stannar nu och vänder klackarna åt ett annat håll så kommer ni endast fram till en återvändsgränd. Och då, kära Laxåbor, är det kört! Riktigt kört!

Socialdemokraterna tillsammans med Vänstern har försökt och jag skulle lite varsamt vilja säga att de inte har lyckats så värst bra… Jag skulle också vilja säga att det är hög tid att Laxå behöver en politik som väljer en annan väg. Det finns andra lösningar på problemen! Men, kära Laxåbor, då måste vi börja se problemen från lite andra vinklar. Först och främst inse problemet, vilket de styrande S- och V-politikerna inte gjort alla gånger?! Sedan måste det till ett mycket bredare synfält. Ska vi komma framåt i denna kommun så måste skygglapparna plockas bort! Ett samarbete mellan blocken efterlyses också för det är endast gemensamt vi kan lösa problemen i vår kommun. Politikerna måste börja tänka på vad som är bäst för kommunen – inte vad som är bäst för sitt parti! Vi måste lyssna mer på varandra. Om förslaget kommer från vänster eller höger spelar ingen större roll! Det viktiga är om det är bra för Laxå, eller hur? Sen måste hela kommunen få vara med också. Vi får inte bara tänka på tätorten Laxå utan ha med Finnerödja, Tived, Hasselfors och Röfors när vi talar om kommunen!

Så, kära Laxåbor, vill jag till sist säga följande:

Det spelar ingen roll hur fort du springer, om du springer i fel riktning!
Spring med oss i Laxåpartiet!


Marko Pekkanen

2 kommentarer:

  1. Jag springer för fullt,trots urusel kondis !
    och med centerflaggan i topp !

    SvaraRadera
  2. Springer du i rätt riktning Ivonny så spelar din kondition ingen större roll! :-) Lycka till imorgon!
    /Marko

    SvaraRadera