torsdag 8 april 2010

Dags att byta spår?!

Bloggdebatterna har börjat allvar och aldrig förr har många väljare kunnat komma med sina åsikter. Sociala nätverk och bloggar har öppnat dörrar för väljare att få fram sina åsikter på ett enkelt sätt som tidigare val inte kunnat erbjuda! Även alla politiska partier nyttjar detta enkla och billiga sätt att nå ut till sina väljare. Så även Laxåpartiet!

Det finns lika många åsikter och idéer därute som det finns besökare till dem sociala nätverken och bloggarna. Vi i Laxåpartiet är ett ”folkets parti”. Ett politiskt färgblint och liberalt parti vilket absolut INTE ska förväxlas med Folkpartiet?! Laxåpartiet är ”folkets parti” och då speciellt folket och invånarna i Laxå kommun för det är i Laxå vi verkar och vill in i kommunfullmäktige för att föra fram Laxåbornas åsikter och kunna påverka politikerna så att ”folkets åsikter” kommer till nytta!

Laxå kommun har haft ett socialdemokratiskt styre så länge jag kan minnas och det är nu i höst dags för drastiska förändringar OM Laxå ska ha en chans att överleva som kommun! Socialdemokraterna har definitivt inte lyckats med att utveckla Laxå i positiv riktning, det har vi ju ALLA sett! Vi måste byta spår helt enkelt…

Vi i Laxåpartiet söker därför efter lösningar och var är det bäst att leta efter dem? Jo, bland ”folket” i Laxå! För min egen del tycker jag att ”de etablerade politikerna” inte ser verkligheten vi lever i utan bara plockar med papper och siffror. Människan, vi som ska vara i centrum i denna verklighet, hamnar utanför. Är det inte så att politikerna sitter där dem sitter för att vi, ”folket”, vill att dem ska göra livet lättare och trevligare för oss? Är det inte dags att politikerna börjar lyssna på ”folket” och sätter människan i centrum nu? Det tycker jag i varje fall!! Därför ber jag er Laxåbor att tänka en gång till innan ni stoppar i valsedeln i valurnan. Vill ”vi” att Laxå kommun ska fortsätta i samma riktning? Om inte, se då till att det står ”Laxåpartiet” på valsedeln och stoppa den i valurnan den 19 september!

Nu är det ”öppet” igen för anonyma kommentarer men kommer att granskas innan de kommer med. Tänk på att vårda språket!

Eftersom Laxåpartiet är ”folkets” parti vill vi gärna ha era åsikter och idéer på hur Laxå ska hitta ut ur denna mörka tunnel vi befinner oss i. Kommentera och ”lufta” av er! Men tänk på att smutskastning inte gagnar någon… Shoot!

Marko Pekkanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar