torsdag 10 juni 2010

Lycka är att bo i Sveriges centrum…

Tivedskommunen Laxå ligger nära naturen man kan komma och Laxå har det perfekta geografiska läget! Detta gör oss till ett attraktivt område för etableringar och investeringar.”
(Laxå kommuns hemsida.)

Visst stämmer det att vi som bor i Laxå kommun har en fin natur runt hörnet och att det geografiska läget inte kunde vara bättre – E20 mittemellan Stockholm och Göteborg. Laxå är med mycket fina ord Sveriges centrum!
Sveriges mest besökta köpcentrum idag såg detta redan i mitten på 70-talet…

Varför inte utnyttja ovanstående fördelar? Företag, små som stora, som vill etablera sig i kommunen måste vi ta hand om. Laxå behöver öppna sig för förändringar och inte vara rädda för nya saker.

Det senaste jag hörde en fågel kvittra om nyetablering i kommunen är Netto! Netto öppnar centrallager i Laxå eller närmare bestämt i Byggelits gamla lokaler i Röfors. Nu ser jag en ypperlig chans för Laxå kommun att få Netto att öppna butik i Laxå. Butik står ju tom och väntar nere i centrum mittemot ICA. Konkurrens är aldrig fel! Det spelar ingen roll vad Köpmannaföreningen tycker om det…

Detta kan vara början till något mycket bra för Laxå?!


Marko Pekkanen

1 kommentar:

  1. Ett bra sätt att göra folk förbannade är att skriva något som är helt orelevant för sidorna man länkar till... och sen dessutom pinga sidan sida för att få den upplagd i blogglistorna.

    SvaraRadera