måndag 10 maj 2010

Att springa med hinkar är jobbigt och kostar pengar…

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet löser återigen skolans ekonomiska problem väldigt kortsiktigt. Nästa år kommer vi att vara på ruta 1 igen! Jag förstår att majoriteten inte vågar ta de tuffa beslut som krävs för att få fart på skolans ekonomiska planering – det är ju val i september! Majoriteten har efter alla dessa år inte begripit att ”konstgjord andning” bara skjuter upp problemet i framtiden.

”När taket läcker in vatten är det bäst att laga taket så snabbt som möjligt! Hinkar används i väntan på att få taket reparerat…”

Så här före valet mörklägger majoriteten nedskärningar, uppsägningar och skulder. Dessutom så försvinner INTE missnöjet på grund av att ”springa med hinkar”… ;-)

Det är näst intill patetiskt av majoriteten att tro att det ekonomiska problemet är åtgärdat?! Majoriteten bedriver en politik som INTE fungerar i praktiken och de har inte heller någon kontroll eller planering som håller i framtiden.

Vad Laxå behöver är att komma ur denna negativa trend och börja arbeta efter nytt tänk och nya idéer. Laxå behöver ett parti som tar tag i problemen och löser dem – inte bara skjuter upp problemen…

I höst kan du se till att vi får stopp på ”den konstgjorda andningen” och kan börja arbetet med att lösa Laxås ekonomiska problem på riktigt! Rösta på Laxåpartiet för vi törs förändra!


Marko Pekkanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar