lördag 14 augusti 2010

Megafel och dunderdumt?!

Politiken är verkligen upp och ner…
Att fuckförbund som LO använder sina medlemmars pengar till valkampanj är ett slag i ansiktet för demokratin! Likväl som vår nya ”uppfinnarminister” Mona Sahlin så är jag inte med i facket( så det är ”shit the same”), men jag funderar på vad alla icke-socialister tänker nu?!

”– Vi vill få igång samtalet på arbetsplatserna, få LO-medlemmarna att rösta och då vill vi helst att de röstar på Socialdemokraterna, säger Marie Linder.
Att de använder uttryck som "megafel" och "dunderdumt" menar Marie Linder beror på att det är starka och tydliga begrepp som väcker uppmärksamhet
.” – Expressen




Visst är politiken upp och ner?! Det är den även i Laxå och börjar närma sig kaos! Socialdemokraterna är helt MEGAFEL med sin politik. Den Socialdemokratiska skolpolitiken är DUNDERDUMT. Till skillnad från LO’s upp- och nervända valaffischer, där syftet var att väcka uppmärksamhet, har Sossarna i Laxå skapat detta kaos och uppmärksamhet själva… Varför då dessa ”megafel-dunderdumma-valaffischer”? För att jag kan. För att jag vill att alla röstberättigade i Laxå kommun ska rösta och då helst INTE på Socialdemokraterna eller Vänstern! Capische!

Jag tror att i valet nästa månad kommer något som vi alla har en gnutta av innanför pannbenet att avgöra valet till kommunfullmäktige?! Förnuft! Alla med det minsta tillstymmelse av förnuft kan väl knappast ha missat Sossarnas och Vänsterns valfläsk?! Varför går ni på deras floskler år efter år? Vänsterpartiet vill stampa och sjunka längre och längre ner i det vänstra diket och det kan dem väl få hållas med men att Sossarna får kalla sitt parti demokratiskt får mig att hoppa tuppjuck i hallen!

Ni kommunpampar har väl INTE glömt bort att det är vi väljare som tillåter er att sitta där ni sitter? Ni sitter där till låns så att säga! Vart jag vill komma i min frustration är att jag tror att nästa månad kommer det finnas tillräckligt många förnuftiga Laxåbor som ser till att dessa ”lånade stolar” besitts av andra mer förnuftiga personer och som lever i verkligheten. Personer som inte bryr sig om partipiskan utan lyssnar på invånarna. Personer som utför det dem lovar och inget annat. Laxå ska styras för invånarnas bästa – Ej för egen vinning!


Marko Pekkanen

1 kommentar:

  1. Människor glömmer fort eller vill man inte minnas , ibland undrar jag.

    Ett av de heta politiska ämnena idag är pensionerna och varför det ser ut som det gör verkar folk ha förträngt.
    S, Kjell-Olof Feldt (finansminister) påbörjade nallandet av pengarna.LO´dåvarande ordförande Wanja Lundby-Wallin såg till att de som sparat i pensionsfonder och i Folksam förlorade det mesta.
    Änkorna miste sin änkepension....... listan kan göras lång.

    SvaraRadera